0

Tycker du om att blogga och har ett intresse för sport? Då kan du kombinera dina två intressen och göra något som du tycker är både kul och utvecklande, blogga om sport! När man bloggar får man en chans att uttrycka sina personliga tankar och åsikter, men även ge objektiv faktabaserad info. På så vis lär du dig oerhört mycket genom att läsa på och utvidga dina vyer inom det du tycker om. Detta är utvecklande för både din analytiska förmåga och skrivandet.

De flesta som väljer att blogga om sport väljer att skriva om betting och odds. Man för helt enkelt statistik på de spel man lägger ut för allmänheten. Man delar med sig av sina bästa spel och följer utvecklingen. Det är även en hel del som bloggar om träning och tips på kostschema. De flesta bloggare väljer även att ha någon tävling där bloggarens läsare kan vinna priser. Ett pris som nog skulle locka en hel del att delta är biljetter till hockey VM eller något annat stort mästerskap, då gärna ett som har anknytning till den eller de sporter som du annars bloggar om.

Om du har möjligheten kan det ge ett stort mervärde om du till exempel delar med dig utav information såsom tv-tider eller spelscheman till dina läsare, så att de inte behöver leta runt efter dessa saker.

Lämna en kommentar